Kuikkauksia – hipaisuja teksteistä 

Rehtori Sanna Gangon juhlapuhe opiston joulujuhlassa 15.12.2016

Hyvä juhlayleisö!

Kulunut syksy on ollut opistollamme vilkas. Opisto on toiminut täydellä teholla. Kirjoittajalinja, erityislinja, kielikurssit, LogoArt-taideterapiakoulutus ja erilaiset ostopalvelukoulutukset ovat kuuluneet opetustarjontaan.
Opistolla on järjestetty myös tapahtumia, joista suurelle yleisölle näkyvin on ollut viime elokuussa järjestetty Elokuun Illat –konsertti.
Opiston tulevaisuuteen tähtäävää työtä olemme tehneet aktiivisesti. Olemme etsineet erilaisia yhteistyötahoja, joiden kanssa kehitämme opiston toimintaa. Hyviä kontakteja on syntynyt ja työ on alkanut tuottaa tulosta.
Me tarvitsemme tukijoita ja taustavaikuttajia työllemme, heitä meillä on tänäkin syksynä ollut useita. Kiitämme yhteistyökumppaneitamme, ilman teitä monia hienoja asioita olisi jäänyt toteutumatta! Kiitos myös kotijoukoille ja muille opiskelua tukeneille tahoille!

Ystävien tuki ja merkitys on tänä syksynä ollut tärkeää myös täällä opiston arjessa. Ystävyyttä symboloi tämä erityislinjan poikien koristama joulukuusi, jossa näemme valtioiden lippuja. Ne edustavat kotimaitamme. Olemme tulleet tänne Jamilahteen eri puolilta maailmaa, erilaisista kulttuureista ja eri kielisinä, toisillemme vieraina. Syksyn aikana olemme oppineet tuntemaan toisemme, toimineet hyvässä yhteishengessä toisiamme arvostaen.
Jamilahti elää vahvasti tässä ajassa. Toisesta välittäminen ja suvaitsevaisuus ovat ajankohtaisia teemoja. Näitä arvoja toteutamme täällä arkipäivän toiminnassa.

Tässä vaiheessa kiitän omasta ja opiston hallituksen puolesta myös opiston henkilökuntaa siitä arvokkaasta työstä, jota olette opiskelijoiden ja opiston hyväksi tehneet kuluneen syksyn aikana. Ilo ja tekemisen meininki, huumori ja hyvä yhteishenki ovat luotsanneet porukkaamme eteenpäin.
Teille hyvät opiskelijat toivotan tässä vaiheessa vuotta menestystä jatko-opintoihin. Osa jatkaa opintoja joululoman jälkeen muualla, osa täällä.
Toivotan teille kaikille hyvää joululomaa ja Rauhallista Joulua!

Jamilahti

Uudistuneet sisällöt, ammattitaitoiset opettajat ja tekemisen meininkiä. Kaikki edellytykset viettää ainutlaatuinen vuosi ja omaksua tulevaisuuden tietotaitoa.

Tutustu tarjontaamme ja laita hakemus, kutsumme sinut haastatteluun

Toimisto

Jamilahden kansanopisto
Tikkupolku 1, 49460 Hamina
0400 318 456
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jamilahti muualla verkossa

Toukokuun 25. päivästä alkaen henkilötietojen käsittelyä ohjaa koko EU-aluetta koskeva yleinen tietosuoja-asetus. Siksi haluamme muistuttaa asiakkaitamme tietojen turvallisen ja luotettavan käsittelyn merkityksestä. Lue Tietosuojaseloste