Blogi 

Jamilahden kevätjuhlaa!

Jamilahden kansanopistosta valmistui 26.5. kevätjuhlassa yhteensä 43 opiskelijaa vuoden mittaisilta opintolinjoilta. Valmistuneita oli suomen kielessä, kirjoittajalinjalla ja autismin kirjon erityislinjalla. Aiemmin helmikuussa valmistuivat myös ensimmäiset LogoArt-taideterapiaohjaajat, jotka olivat opiskelleet 2,5 vuotta.
Kevätjuhlassa jaettiin myös Lions Club Haminan stipendirahaston sekä opiston Toveriyhdistyksen stipendit ansioituneille opiskelijoille.
Opiston arkipäivää leimaa vahvasti kansainvälisyys: eri kansallisuuksia, kieliä ja kulttuureita on opistolla edustettuna viitisentoista. Kansanopistojen yleissivistävät linjat kestävät yleensä yhden lukuvuoden, ja myös Jamilahden opiston työvuosi päättyi toukokuun lopulla. Seuraava lukuvuosi alkaa 28. elokuuta 2017.

Mukavaa kesää kaikille!

Jamilahti

Uudistuneet sisällöt, ammattitaitoiset opettajat ja tekemisen meininkiä. Kaikki edellytykset viettää ainutlaatuinen vuosi ja omaksua tulevaisuuden tietotaitoa.

Tutustu tarjontaamme ja laita hakemus, kutsumme sinut haastatteluun

Toimisto

Jamilahden kansanopisto
Tikkupolku 1, 49460 Hamina
0400 318 456
toimisto(at)jamilahti.fi

Jamilahti muualla verkossa

Toukokuun 25. päivästä alkaen henkilötietojen käsittelyä ohjaa koko EU-aluetta koskeva yleinen tietosuoja-asetus. Siksi haluamme muistuttaa asiakkaitamme tietojen turvallisen ja luotettavan käsittelyn merkityksestä. Lue Tietosuojaseloste