Blogi 

Studia - Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma

27. – 28.11.2018 järjestetään Helsingin messukeskuksessa 26. kerran Studia-tapahtuma, joka on Suomen suurin vuosittainen opiskelu- ja uratapahtuma. Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua kymmeniin eri oppilaitoksiin ympäri Suomen ja lisäksi tarjolla on myös useiden muiden eri maiden oppilaitosesittelyjä. Innovaatioalue esittelee eri oppilaitoksissa osana opintoja toteutettuja yhteisiä projekteja ja tunnetut tubettajat kertovat omista elämänpoluistaan ja valinnoistaan. Studia esittelee monta hyvää vaihtoehtoa myös aikuisopiskelijalle. Jamilahti on mukana kansanopistojen yhteisosastolla 5f21. Tervetuloa moikkaamaan; maistamaan Jamilahden kartanon omenasadosta valmistettua mehua ja ottamaan rekvisiitta-selfie!

https://studia.messukeskus.com/

Jamilahti

Uudistuneet sisällöt, ammattitaitoiset opettajat ja tekemisen meininkiä. Kaikki edellytykset viettää ainutlaatuinen vuosi ja omaksua tulevaisuuden tietotaitoa.

Tutustu tarjontaamme ja laita hakemus, kutsumme sinut haastatteluun

Toimisto

Jamilahden kansanopisto
Tikkupolku 1, 49460 Hamina
0400 318 456
toimisto(at)jamilahti.fi

Jamilahti muualla verkossa

Toukokuun 25. päivästä alkaen henkilötietojen käsittelyä ohjaa koko EU-aluetta koskeva yleinen tietosuoja-asetus. Siksi haluamme muistuttaa asiakkaitamme tietojen turvallisen ja luotettavan käsittelyn merkityksestä. Lue Tietosuojaseloste