Blogi 

Kaiken takana on itsenäinen puoliso

Tasavallan presidenttien puolisot ovat jääneet usein – ja luonnollisesti - presidenttien itsensä varjoon, vaikka jokainen heistä on jättänyt oman jälkensä Suomen historiaan; moni heistä on tehnyt merkittävää työtä muun muassa lastensuojelun ja kulttuurin hyväksi. Päivi Storgårdin toimittama kirja ”Sinä olet valaissut minun tietäni” (Kustantamo S&S 2017) valottaa Suomen kaikkien presidenttien puolisoiden roolia ja luo samalla inhimillisen ja rakkaudellisen taustakuvan presidenttiparien elämästä kulloisessakin ajankulun muovaamassa ympäristössä. Kirjallisten muotokuvien kautta välittyy tuki puolisoa kohtaan, mutta myös tilan antaminen silloin, kun on aika antaa toisen yksin loistaa. Sellaiseen pystyy itsenäinen ihminen, vapaassa ympäristössä. Itsenäisyys luo onnellisuutta, josta voi jakaa toisen hyväksi.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Teksti: Pia Puheloinen

Jamilahti

Uudistuneet sisällöt, ammattitaitoiset opettajat ja tekemisen meininkiä. Kaikki edellytykset viettää ainutlaatuinen vuosi ja omaksua tulevaisuuden tietotaitoa.

Tutustu tarjontaamme ja laita hakemus, kutsumme sinut haastatteluun

Toimisto

Jamilahden kansanopisto
Tikkupolku 1, 49460 Hamina
0400 318 456
toimisto(at)jamilahti.fi

Jamilahti muualla verkossa

Toukokuun 25. päivästä alkaen henkilötietojen käsittelyä ohjaa koko EU-aluetta koskeva yleinen tietosuoja-asetus. Siksi haluamme muistuttaa asiakkaitamme tietojen turvallisen ja luotettavan käsittelyn merkityksestä. Lue Tietosuojaseloste