Blogi 

Minä rupean pomoksi!

Mitä parhainta uutta vuotta kaikille säädyille!
Taas on vuosi vaihtunut, menneitä muisteltu ja uusia lupauksia annettu; top 3 -kärki täyttynee laihduttamisesta, alkoholittomuudesta ja tupakoimattomuudesta. Viiden kärkeen mahtunee lupaukset ”opettelen jonkin uuden asian” ja ”vietän enemmän aikaa läheisten kanssa”. Itse olen päättänyt pidättäytyä kaikista lupauksista, mutta vuorenvarmasti aion ruveta johtajaksi!  

Johtamistyylini on räväkkä, rönsyilevä ja rakastettava sekä innostava, innostuva ja innovatiivinen. Johtamissisältöni keskittyy tavoitteiden kirkastamiseen, stressin ja ajankäytön hallintaan, muutosvalmiuteen ja muutosten hallintaan sekä tunneälyn kehittämiseen. Aion nimetä kehityskohteet ääneen, kursailematta: herää, pahvi!

Toki tiedän johtajuuden johtavan ajoittain ikäviin tilanteisiin ja tunteisiin. Muutosvastaisuus on niistä pahin. Tekisi niin mieli silloin antaa avokämmenen laulaa! Mutta kaiken sen myrskyn keskelläkin MINÄ tiedän, mistä alaiseni hyvinvointi muodostuu. Ja sitä kohti minä kuljen, kitinästä huolimatta. Sillä tuloksena siintää psyykkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tasapaino; elämänilo ja rakkaus.

Ei tämä mikään ihan uusi pesti minulle ole, tunnustettakoon, minua on siihen ikään kuin sisäisesti koulutettukin, suorastaan kymmeniä vuosia. Mutta nyt aion keskittyä siihen ennenkuulumattomalla tarmolla. Se olkoon tämän vuoden johtotähteni: itseni johtaminen.

Teksti: Pia Puheloinen

Jamilahti

Uudistuneet sisällöt, ammattitaitoiset opettajat ja tekemisen meininkiä. Kaikki edellytykset viettää ainutlaatuinen vuosi ja omaksua tulevaisuuden tietotaitoa.

Tutustu tarjontaamme ja laita hakemus, kutsumme sinut haastatteluun

Toimisto

Jamilahden kansanopisto
Tikkupolku 1, 49460 Hamina
0400 318 456
toimisto(at)jamilahti.fi

Jamilahti muualla verkossa

Toukokuun 25. päivästä alkaen henkilötietojen käsittelyä ohjaa koko EU-aluetta koskeva yleinen tietosuoja-asetus. Siksi haluamme muistuttaa asiakkaitamme tietojen turvallisen ja luotettavan käsittelyn merkityksestä. Lue Tietosuojaseloste