Blogi 

Rexin blogi 4/Koulutusta kotiovelle


Tällä viikolla julkistimme opistomme ensi syksyn uutuudet: yhteistyössä Kymenlaakson Kesäyliopiston kanssa laajennamme korkeakouluopintojen tarjontaa Haminassa. Avoimen korkeakoulun kieliopintojen lisäksi Haminassa on nyt mahdollista suorittaa kasvatustieteen, erityispedagogiikan ja kauppatieteiden perusopinnot.

Olemme tuotteistaneet sisältöjä erilaisiin, eri asiakasryhmien tarpeita palveleviin paketteihin. Opiskella voi joko kokopäiväisesti kansanopistolinjalla tai opintoja voi suorittaa monimuoto-opintoina esimerkiksi työn ohessa. On tarjontaa niille, jotka haluavat opiskella itsenäisesti ja niille, jotka haluavat opettajan ja oman opintoryhmän tuen.

Vapaan sivistystyön opistot pyrkivät toiminnassaan huomioimaan erilaiset oppijat. Vapaan sivistystyön opistot lisäävät koulutuksellista tasa-arvoa monessa mielessä: alueellisesti, eri-ikäisten tai eri taustoista tulevien ihmisten välillä. Vapaa sivistystyö taipuu moneen ja on täynnä mahdollisuuksia.

Mitä Sinä haluat oppia seuraavaksi?

Teksti: Sanna Gango

Jamilahti

Uudistuneet sisällöt, ammattitaitoiset opettajat ja tekemisen meininkiä. Kaikki edellytykset viettää ainutlaatuinen vuosi ja omaksua tulevaisuuden tietotaitoa.

Tutustu tarjontaamme ja laita hakemus, kutsumme sinut haastatteluun

Toimisto

Jamilahden kansanopisto
Tikkupolku 1, 49460 Hamina
0400 318 456
toimisto(at)jamilahti.fi

Jamilahti muualla verkossa

Toukokuun 25. päivästä alkaen henkilötietojen käsittelyä ohjaa koko EU-aluetta koskeva yleinen tietosuoja-asetus. Siksi haluamme muistuttaa asiakkaitamme tietojen turvallisen ja luotettavan käsittelyn merkityksestä. Lue Tietosuojaseloste