Luova ilmapiiri ja tekemisen meininki. Tervetuloa Jamilahteen! 

Asuminen opistolla

Opistolla on kaksikerroksinen asuntola, jossa on 22 majoitushuonetta (20 kpl 2hh, 2 kpl 1hh). Huoneen perusvarustukseen kuuluu sänky ja patja, kirjoituspöytä ja tuoli sekä kaapisto tavaroiden säilytykseen. Kaikissa huoneissa on oma WC ja suihku.

Asuntolan molemmissa kerroksissa on oleskelutila, jossa on TV sekä pienkeittiö, jonka varustus riittää normaaliin ruoanvalmistukseen. Jokaiselle asukkaalle on keittiössä pieni kaappi, jossa voi säilyttää tarvikkeita ja kuivia ruoka-aineksia.

Asuntolassa on myös sauna, pesutupa, jossa on kolikoilla toimiva pesukone sekä kuivaushuone. Opiskelijat vastaavat itse huoneensa ja yhteiskeittiön siisteydestä, muut yleisest tilat siivotaan opiston puolesta.

 

Jamilahti

Uudistuneet sisällöt, ammattitaitoiset opettajat ja tekemisen meininkiä. Kaikki edellytykset viettää ainutlaatuinen vuosi ja omaksua tulevaisuuden tietotaitoa.

Tutustu tarjontaamme ja laita hakemus, kutsumme sinut haastatteluun

Toimisto

Jamilahden kansanopisto
Tikkupolku 1, 49460 Hamina
0400 318 456
toimisto(at)jamilahti.fi

Jamilahti muualla verkossa

Toukokuun 25. päivästä alkaen henkilötietojen käsittelyä ohjaa koko EU-aluetta koskeva yleinen tietosuoja-asetus. Siksi haluamme muistuttaa asiakkaitamme tietojen turvallisen ja luotettavan käsittelyn merkityksestä. Lue Tietosuojaseloste