Luova ilmapiiri ja tekemisen meininki. Tervetuloa Jamilahteen! 

Autismikirjon erityislinja

Autismikirjon henkilöille 1- 2-vuotinen erityislinja

Erityislinjan tavoitteena on kehittää autismikirjon nuorten elämänhallinta-, vuorovaikutus- ja itseilmaisutaitoja, tukea aikuistumista ja itsenäistymiskehitystä sekä auttaa opiskelijaa tutustumaan erilaisiin työ- ja toimintaympäristöihin sekä työtehtäviin. Koulutuksessa lähtökohtana on opiskelijan omien vahvuuksien painottaminen sekä yksilöllisen kasvun ja kehityksen tukeminen. Opetuksessa hyödynnämme luontolähtöisiä opetusmenetelmiä yhteistyössä paikallisten Green Care – toimintaa harjoittavien yritysten kanssa.

Opetuksessa käytämme arkielämäntilanteista oppimista, havainnointia, itsetekemistä ja -kokemista sekä vuorovaikutteista keskustelua ja ryhmätyöskentelyä. Lisäksi opintoihin liittyy olennaisena osana opiskelijoiden ohjausta päivittäistoiminnoissa.

Jamilahden kansanopiston erityistehtävänä on järjestää opetusta erityisopetusta tarvitseville opiskelijoille. Ensimmäinen erityislinja on perustettu jo vuonna 1987.

Aika 26.8.2019 - 31.5.2020 (35 opiskeluviikkoa) päiväopiskeluna.

Opiskelijamäärä maksimi 8 henkeä.

Hakuaika 30.6. asti. Vapaita paikkoja voi tiedustella myös hakuajan päättymisen jälkeen.

Opintomaksu viikossa 230 euroa, johon opiskelija voi hakea tukea omalta kotikunnalta sekä stipendiä opistolta.

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Opetuksessa hyödynnämme luontolähtöisiä opetusmenetelmiä yhteistyössä paikallisten Green Care – toimintaa harjoittavien yritysten kanssa. Oppilaamme käyvät Hyvinvoiva Hevosen tallilla sekä Aholafarmilla saamassa elämyksiä sekä oppimassa eläimistä ja eläimiltä. Lue lisää tästä.

Autismikirjo- mistä on kysymys? Linkki Autismi- ja Aspergerliitto ry:n sivuille.

 

Jamilahti

Uudistuneet sisällöt, ammattitaitoiset opettajat ja tekemisen meininkiä. Kaikki edellytykset viettää ainutlaatuinen vuosi ja omaksua tulevaisuuden tietotaitoa.

Tutustu tarjontaamme ja laita hakemus, kutsumme sinut haastatteluun

Toimisto

Jamilahden kansanopisto
Tikkupolku 1, 49460 Hamina
0400 318 456
toimisto(at)jamilahti.fi

Jamilahti muualla verkossa

Toukokuun 25. päivästä alkaen henkilötietojen käsittelyä ohjaa koko EU-aluetta koskeva yleinen tietosuoja-asetus. Siksi haluamme muistuttaa asiakkaitamme tietojen turvallisen ja luotettavan käsittelyn merkityksestä. Lue Tietosuojaseloste