Luova ilmapiiri ja tekemisen meininki. Tervetuloa Jamilahteen! 

Kirjoittajalinja

Haluatko kehittää kirjallista ilmaisuasi ja kirjoittaa monipuolisesti? 
Haaveiletko kirjailijan, toimittajan, opettajan, tiedottajan tai kääntäjän ammatista?

Kysy seuraavan kirjoittamislinjan alkamisajankohtaa!

Kirjoittajalinjalla opiskelet kirjoittamista laaja-alaisesti. Linjan tavoitteena on tutustuttaa sinut kirjoittajan ja kirjailijan työhön. Opetus on käytännönläheistä. Linjalla tutustutaan eri kirjallisuuden lajeihin ja tyyleihin, blogeista runoihin. Koulutus antaa valmiuksia kirjoittaa, analysoida ja arvioida erilaisia tekstejä. Tavoitteena on, että opit hallitsemaan omaa kirjoittamisprosessiasi ja hyödyntämään palautetta tekstisi hiomisessa. Aiempaa kirjoittajataustaa ei tarvitse olla, kiinnostus kirjoittamista kohtaan ja motivaatio riittää.

Linja sopii niin tavoitteelliselle harrastajakirjoittajalle, julkaisemista suunnittelevalle kuin ammatikseenkin kirjoittavalle. Se tarjoaa virkistävän sapattivuoden tai mahdollisuuden kirjoittamiseen liittyvien unelmien toteuttamiseen. Linjalla tutustut myös toisiin samanhenkisiin, kirjoittaviin ihmisiin.

Kirjoittajalinja antaa myös valmiuksia korkeakouluopintoihin ja soveltuu yleissivistävänä kurssina kaikille kirjoittamisesta ja lukemisesta kiinnostuneille.

Linjan opettajat ovat kirjailijoita ja kirjoittamisen ammattilasia.

Opintomaksut

Linjoille on jatkuva haku. Paikkoja rajoitetusti, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ota yhteyttä! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Jamilahti

Uudistuneet sisällöt, ammattitaitoiset opettajat ja tekemisen meininkiä. Kaikki edellytykset viettää ainutlaatuinen vuosi ja omaksua tulevaisuuden tietotaitoa.

Tutustu tarjontaamme ja laita hakemus, kutsumme sinut haastatteluun

Toimisto

Jamilahden kansanopisto
Tikkupolku 1, 49460 Hamina
0400 318 456
toimisto(at)jamilahti.fi

Jamilahti muualla verkossa

Toukokuun 25. päivästä alkaen henkilötietojen käsittelyä ohjaa koko EU-aluetta koskeva yleinen tietosuoja-asetus. Siksi haluamme muistuttaa asiakkaitamme tietojen turvallisen ja luotettavan käsittelyn merkityksestä. Lue Tietosuojaseloste