Luova ilmapiiri ja tekemisen meininki. Tervetuloa Jamilahteen! 

Tilavuokraus

Opistolla on monia erilaisia tiloja moneen eri käyttöön. Tilamme soveltuvat niin koulutuskäyttöön kuin juhliinkin.
Kaunis vanha kartano puutarhoineen ja rantoineen antaa hienot puitteen juhlille, tapahtumille ja erilaisille koulutuksille.

Kartanosta löytyy

  • erilaisia luokkatiloja 12 -30 hengelle
  • juhlasali n. 80 hengelle
  • kaksi ruokasalia, 40 ja 20 hengelle tai yhdistettyinä yhteensä 60 hengelle.

Asuntolassa on liikuntasali, joka sopii erinomaisesti tanssiharjoituksiin tai muuhun liikunnalliseen toimintaan. Seinältä löytyy suuret peilit ja lattiamateriaali on erityisesti tanssimiseen suunniteltu.

Opiston laaja pihapiiri lentopallokenttineen, grillipaikkoineen ja rantasaunoineen soveltuu myös monenlaiseen virkistyskäyttöön. Vanha aitta toimii kesäisin viileänä ja mukavana luokkatilana.

Luokkatilat varustetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Käytettävissä on fläppi-, liitu- ja tussitauluja, piirtoheittimiä ja dataprojektori.
Kartanossa ja asuntolassa on langaton internet-yhteys.

Kysy lisää tilojen vuokrauksesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0400 318 456

 

Jamilahti

Uudistuneet sisällöt, ammattitaitoiset opettajat ja tekemisen meininkiä. Kaikki edellytykset viettää ainutlaatuinen vuosi ja omaksua tulevaisuuden tietotaitoa.

Tutustu tarjontaamme ja laita hakemus, kutsumme sinut haastatteluun

Toimisto

Jamilahden kansanopisto
Tikkupolku 1, 49460 Hamina
0400 318 456
toimisto(at)jamilahti.fi

Jamilahti muualla verkossa

Toukokuun 25. päivästä alkaen henkilötietojen käsittelyä ohjaa koko EU-aluetta koskeva yleinen tietosuoja-asetus. Siksi haluamme muistuttaa asiakkaitamme tietojen turvallisen ja luotettavan käsittelyn merkityksestä. Lue Tietosuojaseloste